За нас

"ЕРАКОН" ООД е фирма работеща в сферата на климатизацията, както на домакинства, така и на офиси, магазини и административни сгради. 
Ние сме  новосформирана компания, с дългогодишен опит, както в монтажа и поддръжката  на битови климатици, така и в изграждането  и сервизирането на централна климатизация (VRV, VRF), отоплителни и термопомпени сиситеми,  за нуждите на  корпоративни клиенти. 
Имаме издаден сертификат  от "БЪЛГАРСКА БРАНШОВА КАМАРА ПО МАШИНОСТРОЕНЕ", удостоверяващ високото ниво на професионализъм на нашите екипи, съгласно професионални стандарти на Европейския съюз, свързани с  регламент (ЕС)517/2014,относно озоноразрушаващите газове. Всеки служител на фирмата е сертифициран за работа с озоноразрушаващи газове и електробезопасност.

Този сертификат дава разрешение за : 


Проверки за течове, възстановяване на флуорсъдържащи парникови газове, монтаж, сервизно обслужване, поддръжка, ремонт или извеждане от експлоатация на стационарни хладилни и климатични системи.

Фирмата е оторизиранa от официалните вносители в България на водещи марки в сферата на климатизацията и отоплението – DaikinMitsubishi ElectricFuji Electeric, Toshiba, Samsung, LG, Panasonic, Fujitsu, Fujitsu General, HitachiGree, Midea и разполага с богата гама климатична техника, както за битови потребители, така и за цялостна климатизация.